Retour- en teruggavebeleid

Retourneren bij LittleGift
Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen. Retourneren is voor eigen rekening.


Alleen zo nemen wij artikelen retour:
- Doe de artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de verpakking. Wij waarderen het zeer als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit betekent met alle kaartjes eraan en netjes verpakt in de originele verpakking.
- Wij kunnen de items niet retour nemen als wij vermoeden dat de artikelen vaker zijn gedragen dan tijdens het passen.


RETOURVOORWAARDEN
- Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.
- Als je de volledige bestelling retourneert worden ook de eventuele verzendkosten teruggestort.
- De kosten voor het sturen van je retourpakket naar LittleGift zijn voor eigen rekening.
- LittleGift is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.
- Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, streven wij ernaar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product? Deze artikelen kunnen niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten gemeld worden bij de klantenservice via gift@littelgift.be (zie algemene voorwaarden, artikel 7).

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften.

Retour sturen

Voor het retourneren van een bestelling is de consument zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten.

Retour kan naar: LittleGift – Hooistraat 138 - 9070 Heusden. Vermeldt duidelijk je naam en bestelnummer.