Verzending & Leveringen

Verzenden

LitlleGift zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering van bestellingen. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen door ons overgedragen aan B-post. Vaak is de levertijd korter dan 3 werkdagen, namelijk 1-2 werkdagen. Heeft u spoed? Stuur ons even een email naar gift@littlegift.be en dan kijken we of we u extra van dienst kunnen zijn.


* Door het onverwacht grote aantal online bestellingen in Beligë in deze bijzondere tijd, heeft B-post aangegeven de levertijd niet te kunnen garanderen. Houd rekening met vertraging van 1 tot 2 dagen. Voor de meest actuele informatie omtrent de bezorgstatus van je pakket verwijzen wij door naar je GO Parcel mail.

Wij verzenden bestellingen vanaf €75,- gratis.
De verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland & België, zijn €5,50 en boven de €75,- gratis!

De verzendkosten van sieraden en accessoires zijn € 3,95.
Deze worden binnen België verzonden als brievenbuspakket met Track & Trace, mits ze door de brievenbus passen, uiteraard. Brievenbuspakketten kunnen een iets langere levertijd hebben dan reguliere pakketten.

B-post
Wij versturen onze pakketjes binnen Nederland met de B-post Pakketdienst. Je ontvangt van de B-post een Track & Trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is. 

Extra service: Kies je eigen bezorgmoment of kies ervoor het pakket op te halen bij één van de B-post service punten bij jou in de buurt.

Verzenden naar het buitenland:
Naar Nederland verzenden wij met de B-post. Voor andere bestellingen buiten Nederland berekenen wij de B-post of  Express tarieven. De tarieven worden hiervoor automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. 

Bij LittleGift streven we ernaar om je pakket binnen de 48uur te verzenden. Meestal zal dit veel vroeger zijn! En de volgende dag geleverd worden, er zijn natuurlijk uitzonderingen.

We verzenden standaard met B-post. Zodra je pakket verzonden is krijg je een bericht met een track-en-trace code. Je kan je pakket hier volgen en krijgt een richt uur wanneer de bezorger langskomt.

Vanaf €75 wordt je pakket gratis verzonden binnen België.

Leveringskosten

België  
Servicepunt levering €4.50
Levering aan huis €5.50
Nederland €6.90
Frankrijk €12.50
Luxemburg €9.50
Duitsland €9.50


Wat als er iets mis gaat?

Bij onvoorziene omstandigheden en vertragingen bij zowel LittleGift als B-post kan het uitzonderlijk langer duren om een verzending af te leveren.

Indien er een probleem is met de levering of het pakket, dan kan je ons altijd bereiken via mail: gift@littlegift.be

We doen ons best om dezelfde dag nog een oplossing te bieden.

Bent u niet thuis als de postbode langskomt, dan zal deze een bericht van aanbieding in de brievenbus achterlaten. Daarnaast krijg je ook een mail met de locatie waar u het pakket kan afhalen.