Naïf x The Good Roll bouwen samen aan toiletten!

Naïf x The Good Roll bouwen samen aan toiletten!

Goed nieuws! Naïf en The Good Roll hebben de handen ineen geslagen voor de ultieme 'Care Kit'. Niet alleen draagt de verkoop van dit pakket bij aan het bouwen van veilige en schone toiletten in Afrika, ook is het pakket 100% milieuvriendelijk! Weten hoe of wat? Scroll maar naar beneden!

We make the world less shitty - dat is de missie van The Good Roll, maker van 100% gerecycled toiletpapier. Het bedrijf is ontstaan vanuit een frustratie, namelijk dat wereldwijd 2,3 miljard mensen geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Dat is één derde (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Holy sh*t.

Vanuit deze inzichten ontstond The Good Roll waarmee de makers beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten. 

Hoe ze dat doen? Met 50% van de nettowinst bouwt The Good Roll toiletten in Afrika.

Deze 100% boomvriendelijke toiletrol is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder tof merk, die met hun branding en vrolijke wikkels de markt op zijn kop zet. En impact maakt.

Eerder dit jaar sloegen Naïf en The Good Roll de handen ineen voor de ontwikkeling van een Naïf wikkel. En goed nieuws! Deze vind je nu, samen met nog veel meer Naïf baby verzorgingsproducten terug in de Care Kit! Een ultiem plasticvrij verzorgingspakket voor het hele gezin.

 

 

We wipe for the future. Jij ook?