Zomer strand outfits

Zomer strand outfits

ZOMER STRAND OUTFITS
Soms kan het moeilijk zijn om de perfecte strandoutfit samen te stellen. Met de eindeloze hoeveelheid bikini's, strandkleden, accessoires en gestreepte tassen die verkrijgbaar zijn, kan het vinden van de perfecte strandoutfit een speurtocht zijn. Vooral als je iets specifieks in gedachten hebt.

Vermenigvuldig dat met tien als u een beetje zelfbewust bent over het dragen van een bikini in het openbaar. Het vinden van de perfecte zomerbikini lijkt soms bijna onmogelijk.

Als het op strandmode aankomt, is elke persoon anders. Je kunt van meer boho ontspannen strand outfits houden, of je kunt van iets meer gestroomlijnd houden, a la Calvin Klein. Ik ben een beetje van beide. Ik hou van de klassieke, strakke looks van sommige strand outfits, maar ik hou ook van de leuke boho vibe van stapels kralen armbanden en geborduurde bikini's.

HOE CREËER JE DE PERFECTE STRANDOUTFIT?
De eerste stap bij het samenstellen van de perfecte strandoutfit is het bepalen van de stijl die u wilt hebben. Om u bij deze beslissing te helpen, kunt u overwegen wat u het leukst vindt aan zomerse stijl.

Houdt u van grote zonnehoeden en ronde zonnebrillen? Kanten gewaden met sierlijke bijpassende sieraden? Grafische crop tops met schelp sieraden en strappy leren sandalen?

Bij het bepalen van deze verschillende stijlen gebruik ik graag Pinterest als inspiratiebron. Ik pin mijn favoriete strandoutfits en kijk waaruit de outfit bestaat en probeer een look na te maken met mijn eigen stijl.

De volgende stap in het samenstellen van leuke zomer strand outfits is, natuurlijk, het badpak. Wil je een tweedelig, eendelig, tankini, boardshort dragen? Kies een bikini waar u zich prettig in voelt en waar u van zult houden. Vergeet niet dat u er stijlvol uit wilt zien en zich ook zo wilt voelen terwijl u op het strand bent dus als u zich niet op uw gemak voelt in een bikini zoek dan een andere uit.

De derde stap is beslissen of je een strandbedekking gaat dragen of niet en zo ja, wat voor soort strandbedekking past bij je bikini. In deze strandoutfit heb ik gekozen voor een lichtgewicht strandovertrek met een maxi print. Het patroon, de kleur en de stijl passen bij de bikini die ik in de outfit draag. De bloemenprint past bij de bloemenprint op de bikini. En het is eigenlijk een kimono die ik als strandgewaad heb gebruikt.

Het laatste onderdeel bij het samenstellen van een leuke strand outfit zijn accessoires. Wil je accessoires dragen of niet en zo ja, wat voor soort accessoires passen bij de outfit?

In deze outfit heb ik een crèmekleurige hoed met een gedessineerd lint eromheen gebruikt, waardoor het boho gevoel behouden blijft. Ik heb er kralenarmbanden en een lange ketting bij gedaan. Over het geheel genomen heeft deze strand outfit een samenhangende stijl. Bij het samenstellen van een strand outfit moet je dezelfde regels volgen als bij elke andere outfit.

Denk aan de 5 stappen checklist die ik in het begin van het jaar met jullie deelde! Er zijn vijf vragen die je jezelf moet stellen voordat je het huis verlaat: Past het? Passen de kleuren bij elkaar? Is het flatterend? Is het in balans? En wat zegt deze outfit over mij?

Als je een opfrisser nodig hebt lees dan, er elke dag stijlvol uitzien - je 5 stappen checklist.

Als je jezelf dezelfde vijf vragen stelt over je leuke zomeroutfit aan het strand, weet je zeker dat je er op je best uitziet!

Dus onthoud de vijf stappen bij het samenstellen van je perfecte zomer strand outfit zijn:

- Bepaal de stijl
- Zoek een bikini die je leuk vindt
- Beslis of je een gewaad wilt dragen of niet.
- Voeg bijpassende accessoires toe.
- Stel jezelf de vijf stijlvragen om er zeker van te zijn dat je er op je best uitziet!

Blijf stijlvol,
V

link:https://stylishlyme.com/style/boho-beach-outfit/

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)